ایرادات رایج رایتینگ آیلتس

بسیاری از افراد نه تنها در زندگی روزمره، بلکه در آزمون آیلتس نیز مرتکب اشتباهات مشابه و یکسان میشوند. اشتباهاتی که باعث از دست رفتن نمرهشان میشود. بنابراین، یکی از تکنیکهای دستیابی به نمرات بالاتر در این آزمون، بهویژه در قسمت رایتینگ، آگاهی نسبت به این نوع اشتباهات است. با گلوری آیلتس همراه باشید تا با این اشکالات آشنا شوید.
برای شرکت در بهترین کلاس آنلاین آیلتس با ما تماس بگیرید
ایرادات رایتینگ آیلتس
ایرادات رایتینگ آیلتس به یک موضوع ختم نمیشوند. عموماً هم زبانآموزان مجموعهای از چندین نوع اشتباه را با هم به کار میبرند. قبل از این که با انواع اشتباهات رایج نگارشی آیلتس آشنا شوید، بهتر است بدانید که تعداد اشتباه در قسمت رایتینگ مهم نیست. این بیتوجهی به اشتباهات و تکرار آنها در نوشتهها است که اهمیت پیدا میکند. بنابراین، شما باید در هر مرحله، خطاهای خود را شناسایی کرده و آنها را تصحیح کنید. ما در این جا به دو دسته از رایجترین اشکالات اشاره خواهیم کرد.

گرامر، رایجترین ایرادات رایتینگ
یکی از اشتباهات رایج رایتینگ که گلوری آیلتس به زبانآموزان گوشزد میکند، ایرادات گرامری است. بعضی از افراد این گونه هستند که فقط مینویسند تا خودشان را به حداقل تعداد کلمات تسک مورد نظر در رایتینگ برسانند. برخی هم فکر میکنند تجاوز از حداقل تعداد کلمات برابر است با نمره بیشتر! این در حالی است که سادهترین قواعد گرامری در جملاتشان رعایت نشده است. زمان افعال، حرف اضافه فعل، عدم جمعبستن کلمات غیرقابل شمارش و نیز استفاده نادرست از فاعل، از جمله قواعد نگارشی مرتبط با گرامر زبان انگلیسی است. عدم رعایت درست این قواعد ممکن است حتی منجر به تغییر مفهوم جمله شود.
میخواهیم در مثال زیر، ایرادات رایتینگ را اصلاح کنیم.
Each people have an desire for having a in depth knowledges of science.therefore this is why they attend in variety courses.
در جمله فوق، زبانآموز در آزمون آیلتس، مفهوم را به درستی رسانده، اما حدود 10 خطای گرامری در نوشته خود دارد. صورت درست نوشته او به صورت زیر خواهد بود:
Each person has the desire to have an in-depth knowledge of science. Therefore, this is why they attend various courses.
بنابراین، توجه به مساله گرامر بسیار ضروری است.
مبهمنویسی در رایتینگ آیلتس
برای درک مسالهی مبهمنویسی، آیا تا به حال برایتان پیش آمده از کسی سوالی بپرسید اما، در پسِ جوابی که میشنوید سوالهای بیشتری به ذهنتان خطور کند؟! فرض کنید از عابر پیادهای میپرسید: “ببخشید ساعت دارید؟” و ایشان در جواب میگوید:”هشت”. در این حالت قرار نیست شخص مقابل را به خاطر این که با بله یا خیر جواب نداده و یا این که مشخص نکرده منظورش 8 صبح بوده یا 8 شب، مؤاخذه کنید. اتفاقاً اگر بر فرض مثال از او بپرسید که منظورش 8 صبح بوده یا 8 شب، قطعاً به شما میخندد.
حال فرض کنید از کسی میپرسید که به عنوان یک متخصص در حوزه فناوری و ارتباطات، نظرش در ارتباط با فناوریهای نوین فلان کشور چیست. اگر آن شخص در جواب بگوید که “خوب است” قطعاً بهتزده به طرف مقابل نگاه خواهید کرد! چرا که چنین پاسخی، مد نظر شما نبوده است. در این حالت، استدلال شما این است که آن فرد یا حوصله صحبتکردن با شما را نداشته و یا دانش زیادی در این حوزه ندارد.
چنین اتفاقی دقیقاً در آزمون رایتینگ تسک 2 آیلتس نیز رخ میدهد. زبانآموز جایی که نباید توضیح اضافه بدهد، به بیراهه میرود. در مقابل، عبارتی که نیاز به حمایت بیشتری دارد را به حال خودش رها میکند. در رایتینگ، هدف فقط پر کردن کاغذ با تعداد کلمات خواسته شده نیست. یک جمله گنگ ولو با واژگان و گرامر سطح بالا هم کافی نخواهد بود. بنابراین، همیشه سعی کنید از یک ایده صحبت نکنید مگر این که بتوانید به درستی و به قدر کافی از آن حمایت کنید.
به عنوان مثال، فرض کنید که از شما خواسته شده تا نظرتان را در ارتباط با کار کردن دانشجویان در حین تحصیل بیان کنید. شما میگویید:
I believe that students had better find a part-time job to save money.
این جمله اگر چه کامل به نظر میرسد، اما فاقد دلیل روشن است. برای تکمیل گفتهی خود ممکن است اضافه کنید:
In this case, they can not only pay the tuition but also enroll in as many related courses or classes as they want to enhance their work abilities.
بنابراین در رایتینگ تسک 1 آیلتس ، طوری بنویسید که نوشته شما مبهم نباشد.
نتیجهگیری
با توجه به نکاتی که گفته شد، قطعاً به اهمیت توجه به ایرادات رایتینگ پی بردهاید. برخلاف تصور اکثر زبانآموزان، افزایش نیمنمره یا یک نمرهای در مهارت رایتینگ آیلتس، با بهکارگیری از لغات سطح بالا میسر نمیشود. یک نوشته بیسروته، استفاده نابهجا از واژگان و ساختارها و نیز جملات پر از ایرادات نگارشی ولو با کلمات در سطح آیلتس نوشته شده باشد، به جای افزایش نمره به از دست رفتن نمره میانجامد. بنابراین، سعی کنید که هر چه سریعتر در برطرفکردن ایرادهای نگارشیتان بکوشید.
دیدگاهتان را بنویسید